Prijava

FORMA PRIJAVE ZA BENDOVE

PRIJAVA TRAJE DO 17.07.2022. GODINE


Velikogradištanska gitarijada, kao festival Rock’N’Rolla, počela je da se održava 2016. godine. Ove 2022. godine, stigli smo do Šeste gitarijade. Od samog početka, ideja festivala bila je promocija mladih i neafirmisanih bendova, koji gaje autorsku muziku. Iz godine u godinu, postajemo sve bolji, idemo korak dalje i stepenicu više. Samim tim, poboljšavaju se uslovi za sve bolju promociju i prezentaciju mladih bendova željnih afirmacije.

Ove godine se bendovi iz Srbije i regiona, predstavljaju sa tri autorske numere. Za sve takmičare, predviđeni su i prigodni pokloni u vidu zahvalnice za učešće na gitarijadi, majice i bedževi gitarijade, opreme za gitare, kao i bonovi za hranu i piće u okviru samog festivala. Pored novčane nagrade za prva tri mesta, dodeliće se i nagrada za najboljeg gitaristu (električna gitara), a pobednički bend dobija plasman na 7. Bunt rok festival, kao i trodnevno snimanje u studiju “Bara wired” (Novi Beograd).

NAGRADNI FOND:
  • Prvo mesto: 50.000 dinara
  • Drugo mesto: 30.000 dinara
  • Treće mesto: 20.000

Šesta Velikogradištanska gitarijada, održaće se u periodu od 04. do 06. avgusta 2022. geodine, dok će manifestacija “Rock’n’Roll nedelja” početi u ponedeljak 01. avgusta 2022. godine.

PREOSTALO VREME ZA PRIJAVU

 622 total views,  1 views today

Share:
Copyright © Gitarijada Veliko Gradište, 2022.