Prijava

!!!VAŽNO!!!

Prijave za bendove koje su podnete prošle godine su VAŽEĆE za 2021. godinu. Svi bendovi koji su do sada poslali ispravne prijave biće kontaktirani od strane organizacije 

Kao i svake godine, tako i ove osim revijalnog dela gitarijade, organizovali smo takmičenje mladih i neafirmisanih bendova koji se bave ISKLJUČIVO autorskim radom.

Pravo na prijavu učešća na ovogodišnjoj gitarijadi u Velikom Gradištu imaju svi mladi autorski neafirmisani bendovi. Kako bi ste se prijavili potrebno je da popunite formu za prijavu. Kako bi prijava bila validna neophodno je da popunite sva navedena polja. Nepravilno popunjene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Prijava bendova traje do 10.08.2021. godine.

Selekcija bendova biće izvršena nakon isteka roka koji je predviđen za prijave, nakon čega ćemo kontaktirati bendove čije su prijave validne i koji su prošli selekciju. Finalni rezultati selekcije biće objavljeni na sajtu gitarijade, i na zvaničnoj facebook stranici.

Dođite da se dokažete i pokažete da autorksa muzika i R'N'R imaju budućnost, a mi Vam obećavamo vrhunsku zabavu i vredne nagrade.

Nagrade:

-Prvo mesto: Novčana nagrada u iznosu od 50.000,00 dinara;

-Drugo mesto: Novčana nagrada u iznosu od 30.000,00 dinara;

-Treće mesto: Novčana nagrada u iznosu od 20.000,00 dinara.

Specijalna nagrada, po odluci i izboru žirija, za najboljeg mladog gitaristu u takmičarskom delu, ELEKTRIČNA GITARA!

Svi bendovi koji učestvuju dobijaju poklone zahvalnosti na učešću, u vidu palica, trzalica, majica gitarijade i zahvalnicu. Pokriven je deo putnih troškova, a na samoj manifestaciji sleduje vas besplatan obrok i piće.

Translate »